Cursul Aspecte de practică în materia executării silite se adresează juriştilor, avocaţilor, executorilor judecătoreşti, angajaţilor aparţinând diverselor organizaţii şi companii, societăţilor comerciale şi instituţiilor publice locale şi centrale, departamentelor executare silită.

Prin participarea la acest curs, se urmăreşte: cunoaşterea reglementărilor aplicabile materiei executării silite; însuşirea unor instrumente şi dobândirea unor cunoştinţe şi abilităţi în sensul evaluării procedurii de executare silită; emiterea unor judecăţi de valoare cu privire la procedurile execuționale; abilitatea de a înţelege şi analiza noţiunile executării silite; creşterea capacităţii de soluţionare a speţelor, în conformitate cu prevederile legislaţiei de specialitate.

Printre avantajele participării la cursul Aspecte de practică în materia executării silite propus de Expert Aktiv Group, se numară : faptul că acesta este organizat pe tot parcursul anului completat cu tot ceea ce apare nou în domeniul legislației , oferim suport de curs actualizat de lector la fiecare sesiune, avem cei mai buni lectori specializați în domeniu, oferim cel mai bun raport calitate/preț și nu în ultimul rând, atmosfera creată pe parcursul desfășurării evenimentului este deosebită, interactivitatea fiind caracteristica de bază, iar dacă veniți pentru a găsi răspuns la întrebările dumneavoastră, v-ați orientat foarte bine.

Deasemenea  acest cursul, se desfășoară la munte, la mare, în locațiile propuse de dumneavoastră, în țară, sau străinătate.

Traineri Aspecte de practică în materia executării silite

Formator la Institutul Naţional al Magistraturii în perioada 2003 – 2017, membru al Comisiei de redactare a Noului Cod Civil şi al Comisiei de redactare a Legii de punere în aplicare a Noului Cod Civil.

AVANTAJE Aspecte de practică în materia executării silite

În atenția funcționarilor publici: cursurile corespund art. 479 din Codul Administrativ, care prevede acordarea de credite, pentru promovarea în grad profesional.
Pentru participarea a 4 PERSOANE din cadrul aceleiaşi organizaţii, a 5-a taxă de instruire, GRATUIT!

Cazarea şi micul dejun pentru însoţitor.

CERTIFICARE Aspecte de practică în materia executării silite

Pentru economişti şi alte ocupaţii interesate, se eliberează CERTIFICAT de PARTICIPARE, iar pentru jurişti, la solicitare şi în urma evaluării, se acordă CERTIFICAT de ABSOLVIRE A.N.C. pentru ocupaţia “CONSILIER JURIDIC”, COD COR 261103, însoţit de supliment descriptiv în care sunt înscrise competenţele dobândite. Certificatele sunt eliberate în conformitate cu prevederile O.G. nr.129/2000 republicată.

Tematica
Aspecte de practică în materia executării silite

• Poprirea asupra disponibilităților din conturile bancare.
• Poprirea asupra veniturilor datorate debitorului poprit de către terți. Venituri exceptate de la poprire.
• Efectele suspendării executării silite asupra popririi înființate anterior suspendării.
• Ridicarea popririi. Cazurile în care se ridică poprirea. Cui revine sarcina ridicării popririi și în ce termen ?
• Sechestrul execuțional. Impedimente la aplicarea măsurii. Efectele măsurii.
• Vânzarea silită la licitație publică. Procedura de valorificare. Raportul dintre prețul de începere a licitației și prețul de adjudecare. Riscurile valorificării prin licitație publică.
• Contestația la executare: termen, motive, efectele hotărârii judecătorești de admitere, respectiv de respingere a contestației. Suspendarea executării silite până la soluționarea contestației la executare.
• Raportul dintre insolvență și executare silită. Efectul suspendării executărilor silite prin deschiderea procedurii de insolvență. Excepții de la regula suspendării.

Pentru tematică şi lucrările practice complete vă rugăm să descărcaţi oferta sau să contactaţi organizatorul.

Momentan cursul nu este disponibil. Pentru mai multe detalii contactati specialistii nostri la telefon: 0753.025.978 sau e-mail: office@expertaktiv.ro.