Cursul Auditarea sistemului de control intern managerial este autorizat ANC și  se adresează auditorilor interni din sectorul public.

De asemenea cursul Auditarea sistemului de control intern managerial  îşi propune să asigure participanților: cunoașterea terminologiei de bază şi aplicarea corectă a controlului intern managerial, precum şi dezvoltarea aptitudinilor necesare auditorilor interni pentru evaluarea sistemului de control intern managerial.

Principalele aspecte discutate în cadrul cursului  sunt următoarele: necesitatea auditării sistemului de control intern managerial; etapele principale privind auditarea sistemului de control intern managerial în ansamblu; analiza modului de cercetare a neregulilor semnalate în entitate; verificarea modului de realizare a autoevaluării sistemului de control intern managerial etc.

Avantajele participării la cursul Auditarea sistemului de control intern managerial organizat de Expert Aktiv Group, este faptul că organizăm cursul pe tot parcursul anului completat cu tot ceea ce apare nou în domeniul legislației privind controlul, că oferim suport de curs actualizat de lector la fiecare sesiune, că avem cei mai buni lectori specializați în domeniu, că oferim cel mai bun raport calitate/preț și nu în ultimul rând, atmosfera creată pe parcursul desfășurării evenimentului este deosebită, interactivitatea fiind caracteristica de bază, iar dacă veniți pentru a găsi răspuns la întrebările dumneavoastră, v-ați orientat foarte bine.

De asemenea, cursul Auditarea sistemului de control intern managerial, se desfășoară la munte, la mare, în locațiile propuse de dumneavoastră, în țară sau străinătate.

Traineri
Auditarea sistemului de control intern managerial

specialist în control, audit şi managementul riscului, expert practician în managementul și principiile guvernanţei corporative.

AVANTAJE Auditarea sistemului de control intern managerial

La participarea a 4 PERSOANE din cadrul aceleiaşi organizaţii vă oferim a 5 - a taxă de instruire, GRATUIT!

Cazarea şi micul dejun pentru însoţitor.

CERTIFICARE Auditarea sistemului de control intern managerial

În urma evaluării, se acordă CERTIFICAT DE PERFECŢIONARE A.N.C. pentru ocupaţia “AUDITOR INTERN ÎN SECTORUL PUBLIC”, Cod COR 241306, însoţit de supliment descriptiv în care sunt înscrise competenţele dobândite. Certificatele sunt eliberate în conformitate cu prevederile O.G. nr.129/2000 republicată.

Tematica
Auditarea sistemului de control intern managerial

PRINCIPALELE ASPECTE CARE VOR FI DEZBĂTUTE ÎN CADRUL CURSULUI:
• Necesitatea auditării sistemului de control intern managerial.
• Etapele principale privind auditarea sistemului de control intern managerial în ansamblu.
• Stabilirea obiectivelor misiunii de audit a sistemului de control intern managerial.
• Cadrul normativ privind controlul intern managerial. Modificările aduse Codului controlului intern managerial prin Ordinul Secretariatului General al Guvernului nr. 600/2018 și implicațiile acestora asupra documentelor întocmite în domeniul controlului intern managerial.
• Etapele generale privind auditarea sistemului de control intern managerial.
• Verificarea constituirii și funcționării comisiei de monitorizare.
• Exemplu de evaluare inițială a controlului intern aferentă misiunii de evaluare a sistemului de control intern managerial .
• Exemplu de program de misiune privind misiunea de evaluare a sistemului de control intern managerial.
• Exemple de teste pentru misiunea de evaluare a sistemului de control intern managerial.
• Exemple de fișe de identificare și analiză a problemei ce pot fi elaborate pentru disfuncții privind sistemul de control intern managerial…

Pentru tematică şi lucrările practice complete vă rugăm să descărcaţi oferta sau să contactaţi organizatorul.

Momentan cursul nu este disponibil. Pentru mai multe detalii contactati specialistii nostri la telefon: 0753.025.978 sau e-mail: office@expertaktiv.ro.