Cursul Schimbări și Modificări în Procedura Civilă este autorizat ANC si se adresează juriştilor, avocaţilor, angajaţilor aparţinând diverselor organizaţii şi companii, societăţilor comerciale şi instituţiilor publice locale şi centrale.

Prin participarea la cursul Schimbări și Modificări în Procedura Civilă, se urmăreşte însuşirea schimbărilor şi modificărilor din Codul Civil şi Codul de Procedură Civilă, aşa cum este văzută de legiuitor. Lectorul stă la dispoziţia participanţilor cu o gamă largă de soluţii practice integrate cu accent pe jurisprudență relevantă (inclusiv decizii CCR și ÎCCJ), în conformitate noul Cod de procedură civilă şi Legea nr.310/2018 şi nu în ultimul rând a legislaţiei modificată la zi.

La cursul Schimbări și Modificări în Procedura Civilă vor fi analizate prin comparație, modificările și completările introduse de noua legislație din Codul Civil şi Codul de Procedură Civilă cu vechile acte normative. Este un curs absolut necesar și deosebit de important pentru orice organizație, agent economic, instituție publică, companie, care are obligativitatea legală de a implementa, gestiona și dezvolta un sistem de jurisprudență relevantă, corect.

Avantajele participării la cursul Schimbări și Modificări în Procedura Civilă organizat de Expert Aktiv Group, este faptul că: acest curs va avea loc pe tot parcursul anului completat cu tot ceea ce apare nou în domeniul legislației privind activitatea de gestiune a informațiilor, oferim suport de curs actualizat de lector la fiecare sesiune, avem cei mai buni lectori specializați în domeniu, oferim cel mai bun raport calitate/preț și nu în ultimul rând, atmosfera creată pe parcursul desfășurării evenimentului este deosebită, interactivitatea fiind caracteristica de bază, iar dacă veniți pentru a găsi răspuns la întrebările dumneavoastră, v-ați orientat foarte bine.

Traineri Curs Schimbări și Modificări în Procedura Civilă

Formator la Institutul Naţional al Magistraturii în perioada 2003 – 2017, membru al Comisiei de redactare a Noului Cod Civil şi al Comisiei de redactare a Legii de punere în aplicare a Noului Cod Civil.

AVANTAJE Curs Schimbări și Modificări în Procedura Civilă

În atenția funcționarilor publici: cursurile corespund art. 479 din Codul Administrativ, care prevede condițiile pentru promovarea în grad profesional.
Pentru participarea a 4 PERSOANE din cadrul aceleiaşi organizaţii, a 5-a taxă de instruire, GRATUIT!

Cazarea şi micul dejun pentru însoţitor.

CERTIFICARE Curs Schimbări și Modificări în Procedura Civilă

Pentru economişti şi alte ocupaţii interesate, se eliberează CERTIFICAT de PARTICIPARE, iar pentru jurişti, în urma evaluării, se acordă CERTIFICAT de SPECIALIZARE A.N.C. pentru ocupaţia “CONSILIER JURIDIC”, COD COR 261103, însoţit de supliment descriptiv în care sunt înscrise competenţele dobândite. Certificatele sunt eliberate în conformitate cu prevederile O.G. 129/2000 republicată.

Tematica
Curs Schimbări și Modificări în Procedura Civilă

1. Modificările aduse Codului de procedură civilă prin Legea nr.310/2018
1.1. Aspecte de drept tranzitoriu: aplicarea în timp a noii legi.
1.2. Modificări pentru punerea în aplicare a unor decizii, cu impact normativ, ale Curții Constituționale și ale Înaltei Curți de Casație și Justiție; privire specială asupra căii de atac a recursului:
• generalizarea recursului în litigiile evaluabile în bani,
• determinarea instanței competente,
• eliminarea procedurii de filtru în fața Înaltei Curți,
• soluțiile pe care aceasta poate să le pronunțe…

Pentru tematică şi lucrările practice complete vă rugăm să descărcaţi oferta sau să contactaţi organizatorul.

Momentan cursul nu este disponibil. Pentru mai multe detalii contactati specialistii nostri la telefon: 0753.025.978 sau e-mail: office@expertaktiv.ro.