Cursul Managementul Proiectelor Finanţate din Fonduri Structurale se adresează celor care doresc să capete competenţe în acest sens pentru a obţine noi responsabilităţi în cadrul firmelor/instituţiilor publice.

Scopul cursului este de a informa cursantul cu privire la metodologia de accesare a fondurilor, prevăzută de legislaţia în vigoare. Obiectivul cursului este de a oferi cursanţilor un bagaj de cunoștinte care să le permită abordarea, rezolvarea și interpretarea unor probleme specifice managementului proiectelor.

Printe avantajele participării la cursul Managementul Proiectelor Finanţate din Fonduri Structurale organizat de Expert Aktiv Group, se numără faptul că: organizăm cursul pe tot parcursul anului completat cu tot ceea ce apare nou în domeniul legislației, oferim suport de curs actualizat de lector la fiecare sesiune, avem cei mai buni lectori specializați în domeniu, oferim cel mai bun raport calitate/preț și nu în ultimul rând, atmosfera creată pe parcursul desfășurării evenimentului este deosebită, interactivitatea fiind caracteristica de bază, iar dacă veniți pentru a găsi răspuns la întrebările dumneavoastră, v-ați orientat foarte bine.

De asemenea, cursul Managementul Proiectelor Finanţate din Fonduri Structurale  se desfășoară la munte, la mare, în locațiile propuse de dumneavoastră, în țară sau străinătate.

Traineri Managementul Proiectelor Finanţate din Fonduri Structurale

• specialişti în gestiunea fondurilor structurale şi managementul proiectelor; practicieni în accesarea fondurilor structurale.

AVANTAJE Managementul Proiectelor Finanţate din Fonduri Structurale

În atenția funcționarilor publici: cursurile corespund art. 479 din Codul Administrativ, care prevede condițiile pentru promovarea în grad profesional.
Pentru participarea a 4 PERSOANE din cadrul aceleiaşi organizaţii, a 5-a taxă de instruire, GRATUIT!

Cazarea şi micul dejun pentru însoţitor.

CERTIFICARE Managementul Proiectelor Finanţate din Fonduri Structurale

În urma evaluării, se acordă CERTIFICAT DE PERFECŢIONARE A.N.C. pentru ocupaţia ”MANAGER PROIECT”, cod COR 242101.
Certificatele sunt eliberate în conformitate cu prevederile O.G. 129/2000 republicată. Se acordă şi certificat europass, în conformitate cu Ordinul comun
MMFPS/MECTS, nr.4469/12 iunie 2012 şi a Deciziei PE şi CE nr. 2241/2004/CE din 2004, în care vor fi înscrise şi competenţele dobândite în legătură cu
parcurgerea lucrărilor practice.

Tematica
Managementul Proiectelor Finanţate din Fonduri Structurale

• Cadrul instituţional european şi naţional;
• Programele Operaţionale în perioada 2021-2027;
• Elaborarea Cererii de finanțare;
• Analiza şi stabilirea obiectivului general al proiectului, stabilirea obiectivelor specifice, a activităților, a rezultatelor proiectului și a indicatorilor, întocmirea bugetului proiectului;
• Simularea elaborării unor cereri de finanţare;
• Închiderea programelor operaţionale 2014-2020, etapizarea proiectelor conform Regulamentului (UE) 1060 / 24 iunie 2021 al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene;

Evenimentul va fi unul interactiv, pentru a da posibilitatea participantilor să adreseze întrebări.

Pentru tematică şi lucrările practice complete vă rugăm să descărcaţi oferta sau să contactaţi organizatorul.

Momentan cursul nu este disponibil. Pentru mai multe detalii contactati specialistii nostri la telefon: 0753.025.978 sau e-mail: office@expertaktiv.ro.