Cursul  Recuperarea Debitelor este autorizat ANC și se adresează juriştilor, avocaţilor, angajaţilor din cadrul companiilor, societăţilor comerciale şi instituţiilor publice locale şi centrale, responsabililor cu încheierea contractelor şi urmărirea derulării acestora, inclusiv cele privind achiziţiile; prin participarea la acest curs, se urmăreşte însuşirea situaţiilor de răspundere contractuală, aşa cum este văzută de legiuitor într-o manieră intermediară, parţial tradiţională, parţial adaptată concepţiei europene.

Lectorul stă la dispoziţia participanţilor cu o gamă largă de soluţii practice integrate cu accent pe ideea că răspunderea contractuală este o urmare a principiului forţei obligatorii a contractului şi pe ideea de reparaţie a prejudiciului, în conformitate cu prevederile Codului Civil şi a legislaţiei de specialitate.

Printre avantajele participării la cursul Recuperarea Debitelor propus de Expert Aktiv Group, se numără faptul că : acesta este organizat pe tot parcursul anului completat cu tot ceea ce apare nou în domeniul legislației privind contractul, oferim suport de curs actualizat de lector la fiecare sesiune, avem cei mai buni lectori specializați în domeniu, oferim cel mai bun raport calitate/preț și nu în ultimul rând, atmosfera creată pe parcursul desfășurării evenimentului este deosebită, interactivitatea fiind caracteristica de bază, iar dacă veniți pentru a găsi răspuns la întrebările dumneavoastră, v-ați orientat foarte bine.

Deasemenea  cursul Recuperarea Debitelor, se desfășoară la munte, la mare, în locațiile propuse de dumneavoastră, în țară, sau străinătate.

Traineri Recuperarea Debitelor

Bogdan DUMITRACHE, Formator la Institutul Naţional al Magistraturii în perioada 2003 – 2017, membru al Comisiei de redactare a Codului Civil şi al Comisiei de redactare a Legii de punere în aplicare a Codului Civil.

AVANTAJE Recuperarea Debitelor

În atenția funcționarilor publici: cursurile corespund art. 479 din Codul Administrativ, care prevede condițiile pentru promovarea în grad profesional.
Pentru participarea a 4 PERSOANE din cadrul aceleiaşi organizaţii, a 5-a taxă de instruire, GRATUIT!

Cazarea şi micul dejun pentru însoţitor.

CERTIFICARE Recuperarea Debitelor

Pentru jurişti, în urma evaluării, se acordă CERTIFICAT de ABSOLVIRE A.N.C. pentru ocupaţia “CONSILIER JURIDIC”, COD COR 261103, însoţit de supliment descriptiv în care sunt înscrise competenţele dobândite. Certificatele sunt eliberate în conformitate cu prevederile O.G. nr.129/2000 republicată, recunoscute de către Ministerul Educaţiei şi Ministerul Muncii şi Solidarității Sociale. Pentru economişti şi alte ocupaţii interesate, se eliberează Certificat de participare pentru temele abordate.

Tematica
Recuperarea Debitelor

Instituții și mecanisme juridice, prevăzute în Codul Civil, relevante pentru recuperarea debitelor.
• Clauza penală : sferă de aplicare, condiții de validitate și eficacitate;
• Decăderea debitorului din beneficiul termenului (accelerarea scadenţei);
• Rezoluţiunea unilaterală şi rezoluţiunea de plin drept. Pactele comisorii;
• Cesiunea de creanţă, subrogaţia, novaţia şi preluarea de datorie.
Căi procedurale de recuperare a debitelor:
• Ordonanța de plată;
• Acţiunea în pretenţii: modificări privind administrarea probelor, forţa executorie a hotărârilor judecătoreşti;
• Măsurile asiguratorii, posibile garanții în vederea recuperării creanțelor (inițial) negarantate;
• Judecata apelului: efectul devolutiv și limitele acestuia;
• Titlurile executorii. Înscrisurile autentice notariale, o soluție pentru lărgirea situațiilor în care recuperarea debitului poate începe, direct, cu faza executării silite;
• Procedura execuțională. Aspecte practice relevante pentru creditor: opțiunea între modalitățile de recuperare a debitului, cazurile de încetare a executării silite și regimul cheltuielilor de executare silită.

Pentru tematică şi lucrările practice complete vă rugăm să descărcaţi oferta sau să contactaţi organizatorul.

Momentan cursul nu este disponibil. Pentru mai multe detalii contactati specialistii nostri la telefon: 0753.025.978 sau e-mail: office@expertaktiv.ro.