Cursul Securitate Cibernetică Organizațională se adresează celor care iși doresc să dobandească  abilități și noțiuni specifice de Securitate Cibernetică și să aiba o viziune de ansamblu în Securitate cibernetică.

Cursul este special conceput pentru înțelegerea conceptelor fundamentale ale securității cibernetice, identificarea potențialelor amenințări cibernetice și a modalităților de prevenire a acestora, familiarizarea cu cele mai bune practici și standarde în domeniul securității informației și de asemenea, dezvoltarea abilităților necesare pentru implementarea unor măsuri eficiente de protecție cibernetică.

Expertiza lectorilor este pusă la dispoziția participanților în cadrul cursului Securitate Cibernetică Organizațională  în vederea găsirii soluțiilor optime la problemele acestora, fiecare caz în parte fiind tratat cu maximă responsabilitate.

De asemenea, cursul Securitate Cibernetică Organizațională, se desfășoară la munte, la mare, în funcție de programul nostru, în locațiile propuse de dumneavoastră, într-o atmosferă de studiu și socializare deosebită.

Traineri
Securitate Cibernetică Organizațională

– conf.univ.dr. Petrică Mihail MARCOCI
– specialiști în securitate cibernetică și informațională

CERTIFICARE Securitate Cibernetică Organizațională

Se eliberează Certificat de participare și competențe emis în baza tematicii abordate și a legislației, de către furnizorul de formare profesională.

Tematica
Securitate Cibernetică Organizațională

1. Conceptele securității cibernetice;
2. Fundamentele asigurării securității cibernetice în organizație;
3. Tipuri de atacuri cibernetice;
4. Amenințări și riscuri generate de sistemele informatice;
5. Frauda cibernetică;
6. Codurile malițioase și spionajul cibernetic;
7. Măsuri preventive și educative în organizație împotriva criminalității informatice;
8. Tehnici defensive și analitice împotriva atacurilor informatice;
9. Incriminarea criminalității informatice;
10. Legislație specifică. Studii de caz.

Pentru tematică şi lucrările practice complete vă rugăm să descărcaţi oferta sau să contactaţi organizatorul.

Momentan cursul nu este disponibil. Pentru mai multe detalii contactati specialistii nostri la telefon: 0753.025.978 sau e-mail: office@expertaktiv.ro.