Cautare in site
x inchide

Managementul Proiectelor Finanţate din Fonduri Structurale

Cursul Managementul Proiectelor Finanţate din Fonduri Structurale se adresează celor care doresc să capete competenţe în acest sens pentru a obţine noi responsabilităţi în cadrul firmelor/instituţiilor publice.

Scopul cursului este de a informa cursantul cu privire la metodologia de accesare a fondurilor, prevăzută de legislaţia în vigoare. Obiectivul cursului este de a oferi cursanţilor un bagaj de cunoștinte care să le permită abordarea, rezolvarea și interpretarea unor probleme specifice managementului proiectelor.

Printe avantajele participării la cursul Managementul Proiectelor Finanţate din Fonduri Structurale organizat de Expert Aktiv Group, se numără faptul că: organizăm cursul pe tot parcursul anului completat cu tot ceea ce apare nou în domeniul legislației, oferim suport de curs actualizat de lector la fiecare sesiune, avem cei mai buni lectori specializați în domeniu, oferim cel mai bun raport calitate/preț și nu în ultimul rând, atmosfera creată pe parcursul desfășurării evenimentului este deosebită, interactivitatea fiind caracteristica de bază, iar dacă veniți pentru a găsi răspuns la întrebările dumneavoastră, v-ați orientat foarte bine.

De asemenea, cursul Managementul Proiectelor Finanţate din Fonduri Structurale  se desfășoară la munte, la mare, în locațiile propuse de dumneavoastră, în țară sau străinătate.

Calendar cursuri

lun
mar
mie
joi
vin
sâm
Dum
l
m
m
j
v
s
d
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
01 aug.
Cursul Managementul Proiectelor Finanţate din Fonduri Structurale se adresează celor care doresc să capete competenţe în acest sens pentru a obţine noi responsabilităţi în cadrul firmelor/instituţiilor [...]
Events on 01/08/2022