Cautare in site
x inchide

despre expert aktiv group

Expert Aktiv Group activează pe piaţa românească de training, încă din anul 1995. Spiritul de echipă, ideile, profesionalismul, sunt valorile care ne-au propulsat, bazându-ne de fiecare dată pe rolul fiecărui eveniment, pe dinamismul, creativitatea şi competenţa echipei şi asta ne face să fim în top.

Prin tot ce am acumulat în această perioadă, prin pasiunea echipei şi maturitatea fiecăruia dintre noi, prin experienţa acumulată din fiecare succes sau eşec, am reuşit să generăm acele idei care să contribuie la evoluţia noastră, să oferim valoare adaugată afacerilor clienţilor noştri prin activităţile de training specializat, să îmbunătăţim abilitaţile şi competenţele participanţilor la acţiunile organizate de noi, care mai apoi, au devenit clienţii noştri fideli.

Noi suntem cei care venim cu expertiză, creativitatea şi experienţa de peste 20 de ani în rezolvarea problemelor clienţilor noştri, mediului de afaceri şi comunităţii de training. Abordarea noastră este orientată spre excelenţă, spre noi soluţii viabile şi perspective unice în a rezolva problemele clienţilor noştri, mediului de afaceri şi reprezentanţilor entităţilor publice. Echipa noastră se adaptează oricărei situaţii, venind în întâmpinarea nevoilor clienților cu flexibilitate şi capabilitate în a identifica soluţii concrete şi fezabile.Avantajele competitive ale EAG includ oamenii noştri, cu experienţă şi know-how consistente, capabili de a face faţă celor mai dificile provocări într-o manieră profesionistă şi eficace. Suntem oameni pasionaţi, creativi, cu atenţie sporită la detalii şi dedicaţi atingerii obiectivelor pe care orice organizaţie le urmăreşte.

În tot acest timp, programele denumite “Expert Aktiv Group” , acționează în mai multe direcţii:

 • Programe de specializare/perfecţionare profesională acreditate de A.N.C şi în acest sens, firma deţine peste 40 de autorizaţii, în special în domeniul economic;
 • Conferinţe şi seminarii tematice;
 • Cursuri postuniversitare, programe de formare continuă de specializare/perfecţionare, în parteneriat cu universităţi recunoscute;
 • Programe de teambuilding, deţinând în acest sens, 10 programe menite dezvoltării echipei şi dotarea cu performanţe înalte;
 • Programe personalizate, la sediul clientului sau în locaţii alese de comun acord.

Integrarea României în Uniunea Europeană, ne-a creat posibilitatea desfăşurării unor programe de profil în acest spaţiu socio-economic cu experienţă în formare, derulând astfel programe de interes privind legislaţia comunitară la cele mai importante instituţii ale Uniunii Europene.

Lectorii sunt experţi sau practicieni în domeniile de competenţă, au calitatea de formatori şi au o bogată experienţă pedagogică universitară, internă şi internatională.
Serviciile conexe desfăşurării programelor de pregătire şi training, sunt recunoscute a fi de calitate, apropiindu-se tot mai mult de solicitările şi exigenţele clienţilor noştri.

Echipa EAG vă așteaptă să participaţi la programele organizate de noi, atât în ţară cât şi în spaţiul european.

Servicii Expert Aktiv Group

EAG oferă servicii complete de training şi turism aferent prin agenţia proprie de turism. Astfel, specialiştii EAG sunt disponibili oricând, fie că sunt necesare servicii de training, de consultanţă, fie să ofere informaţii din domeniile de interes, pentru a înlătura barierele spre cunoaştere, informare corectă şi succesul organizaţiei.

Training

 • Suntem specializaţi în derularea programelor de perfecţionare/specializare pentru aproximativ 70 de ocupaţii, adresate tuturor nivelurilor de studii, având un portofoliu de programe adresat atât sectorului public, cât şi celui privat.
 • Organizăm programe inovațive de învăţare, cu  un pronunţat caracter interactiv, pornind de la optimizarea cunoştinţelor, dezvoltarea abilităţilor, analiza nevoilor de dezvoltare personală şi profesională.
 • Furnizăm cu profesionalism soluţii inteligente pentru dezvoltarea instituţiilor/companiilor participante.
 • Accentul este pus pe studii de caz de referinţă din practică, pe lucrul în echipă, pe căutarea unor soluţii la probleme concrete.
 • Organizăm training-uri, conferinţe şi seminarii de dezvoltare personală capabile să îmbunătăţească abilităţile şi competenţele participanţilor.
 • Echipa EAG oferă în exclusivitate pentru instituţia/compania dumneavoastră, servicii de instruire în cele mai bune locaţii, dotarea sălilor de conferinţe oferind mijloace moderne şi utile de lucru.

Avantajele participării dumneavoastră la cursurile EAG:

 • suport de curs în format electronic oferit fiecărui participant
 • cazarea şi micul dejun pentru însoţitor sunt asigurate de organizator
 • la participarea a 4 PERSOANE din cadrul aceleiaşi organizaţii vă oferim a 5 – a taxă de instruire GRATUITĂ!
 • logistica şi suportul tehnic ce sunt necesare (mapă de lucru ce cuprinde documentaţie de lucru tipărită, videoproiector, laptop, materiale promoţionale) desfăşurării cursurilor în cele mai bune condiţii şi într-o atmosferă de lucru originală.

EAG events — expertul tău în evenimente!

Dacă vrei să organizezi tu o conferință, o sesiune de training, un seminar, un eveniment de anvergură privind lansarea unui produs, poți apela cu cea mai mare încredere la experții noștri.
Noi suntem cei care aducem informații de ultimă oră și trend-uri în business prin intermediul evenimentelor organizate. Echipa EAG events cu o experiență de 22 ani în organizarea evenimentelor premium pentru zona de business va găsi cele mai bune metode pentru a vă garanta SUCCES și pentru a realiza un eveniment special pentru dvs. Dezbatem teme de actualitate, aducem cei mai importanți speakeri, reunim în audiență participanți care corespund cu target-ul tău.
Fie că dorești ca evenimentul să aibă loc în București sau în alte orașe din țară, EAG events, prin experții săi în evenimente, va ști să vă sfătuiască și să vă propună cel mai inovativ și cel mai potrivit eveniment dorinței și nevoii dv. De asemenea, noi livrăm evenimente business pentru diverse sectoare de activitate în locațiile noastre, sau ale dvs., pentru un auditoriu ales de dvs.
Experiența, abilitățile, viziunea creativă și orientarea noastră spre calitate, pentru fiecare partener ne califică a fi alegerea potrivită pentru evenimentele de succes.
Va asteptam cu drag!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați Director evenimente: Nadina Elena COJOCARU, tel: 0753 025 978

Agenţia de turism

EXPERT TOUR, cu peste 10 ani de experienţă, oferă programe turistice de înaltă calitate, atât pentru turişti individuali sau grupuri, cât şi pentru oameni de afaceri sau corporaţii, atât în ţară cât şi în străinătate.

Gestionăm un număr impresionant de contracte cu hoteluri în toate oraşele din ţară şi hoteluri de pe litoral şi montane cu tarife foarte avantajoase.

EXPERT TOUR s-a implicat în organizarea de evenimente bussines: congrese, conferinţe, cocktailuri, aniversări de firmă, lansări de produse, în marile oraşe ale ţării.

Profesionalismul de care dă dovadă personalul nostru coroborat cu experienţa acumulată în domeniul ticketingului şi turismului contribuie la asigurarea derulării cu succes a  programelor turistice pe care le promovăm.

Vă oferim servicii complete, la standarde internaţionale de calitate :

 • turism intern şi internaţional, bazat pe pachete prestabilite sau create la cererea clienţilor, individual sau de grup;
 • rezervări la hoteluri şi pensiuni în ţară şi străinătate;
 • programe de week-end;
 • închirieri autocare şi microbuze; vânzari bilete autocar pentru diferite destinaţii europene, închiriere maşini;
 • vânzări bilete avion pentru orice destinaţie, rută şi companie aeriană care operează în România;
 • organizări de conferinţe, simpozioane şi târguri în ţară şi străinătate.