Cautare in site
x inchide

Noutăți privind aplicarea Regulamentului General privind Protecția Datelor Personale (GDPR)

Adaugat la

Pe 25 mai 2018, începe aplicarea celui mai dur act normativ emis de Uniunea Europeană, Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale (GDPR), act normativ care instituie amenzi considerabile (de 20 de milioane de euro sau 4% din cifra de afaceri a firmei) pentru încălcări ale confidențialității informațiilor despre angajați sau clienți.

Regulamentul, vizează practic pe toată lumea, începând de la companii, ministere și case de pensii, până la școli, spitale, și toate entitățile, care prin natura activității lor află, dețin și procesează nume, CNP-uri, numere de telefon, adrese de e-mail, informații diverse.
Ce trebuie să facă toți aceștia pentru a nu încălca prevederile acestui Regulament și pentru a nu pune firma, compania, sau instituția în pericol?

Mai multe informații veți afla participând la cursurile, seminariile, forumurile privind protecția datelor cu caracter personal, organizate de Expert Aktiv Group.

Odată cu participarea la aceste evenimente, se eliberează CERTIFICAT pentru RESPONSABIL PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL, în care se vor înscrie competențele dobândite în conformitate cu prevederile standardului ocupațional.

ABONARE NEWSLETTER