Situat în inima Bucureştiului, Athenee Palace Hilton Bucharest oferă cazare într-una dintre clădirile emblematice ale oraşului, chiar lângă Ateneu. Este disponibil acces gratuit la centrul de fitness deschis nonstop.

Athenee Palace Hilton Bucharest pune la dispoziţie un centru de afaceri şi acces gratuit la internet WiFi în întregul hotel. Centrul de fitness este complet echipat, iar clubul de sănătate include piscină interioară, cadă cu hidromasaj, baie de aburi şi saună. Bucuraţi-vă de un masaj sau delectaţi-vă cu un tratament de lux la centrul de înfrumuseţare, care foloseşte produse elveţiene exclusiviste La Prairie.

Acest hotel oferă camere, suite şi camere executive cu vedere la oraş sau la curtea hotelului. Oaspeţii cazaţi în camerele Executive şi suite au acces la Executive Lounge, care oferă gratuit ceai, cafea şi gustări, băuturi şi tartine seara (la ore fixe). Executive Lounge are terasă cu vedere la oraş, de unde oaspeţii pot admira Piaţa Revoluţiei, Ateneul Român şi fostul Palat Regal.

Holul istoric al hotelului, Les Colonnades, cu coloane din marmură şi candelabre, este un simbol al arhitecturii Belle Époque. La proprietate există săli de conferinţe cu o capacitate de până la 900 de persoane. Le Diplomate Ballroom, un monument de patrimoniu naţional, poate găzdui o gamă largă de evenimente.

La Café Athénée puteţi savura specialităţi franţuzeşti, iar în ambianţa modernă de la Roberto, oaspeţii se pot bucura de preparate din bucătăria italiană. English Bar oferă o selecţie largă de whisky-uri vechi, iar terasa în aer liber La Strada serveşte mâncăruri şi cocktailuri revigorante în timpul primăverii şi verii.

Aeroportul Internaţional Henri Coandă se află la aproximativ 40 de minute de mers cu maşina, iar Centrul Vechi este la mică distanţă de mers pe jos de hotel.