Este situat in statiunea Mamaia, cea mai nordica statiune a rivierei romanesti, fiind unul dintre cele mai mari hoteluri din Mamaia si Romania.

Asezat in centrul statiunii, la numai 20m de plaja, fostul Hotel Bucuresti a fost cumparat in anul 1999 de catre marele fotbalist roman Gheorghe Hagi. Dupa un amplu proces de renovare si transformare, hotelul a fost ridicat la standarde inalte. Doi ani mai tarziu, la 4 Iulie 2001, un nou hotel de 4 stele s-a adaugat pe harta statiunii Mamaia – Hotelul IAKI.

Pozitia privilegiata a hotelului, deschiderea spre mare sau spre lac, nisipul auriu mangaiat atat ziua, cat si noaptea de briza marii, apa cristalina a Marii Negre atmosfera relaxanta si exclusivista sunt doar cateva dintre elementele ce transforma Hotelul IAKI intr-o locatie speciala intre hotelurile din Mamaia.

Cele 3 restaurante IAKI va vor satisface orice dorinta culinara indiferent de motivul zilei sau scopul dumneavoastra. Barurile sunt locuri minunate pentru a va petrece in mod placut timpul liber si a va bucura de bauturile clasice sau exotice.