Ramada City Center Iaşi oferă o locaţie liniştită în inima oraşului, chiar vizavi de centrul comercial Complex Palas. Se află la doar 15 minute de aeroport şi la 7 minute de gara principală.

Pentru prânz şi cină, restaurantul Cosmopolitan al hotelului Ramada City Center Iaşi este locul perfect pentru a lua masa în stil. Savuraţi preparate inventive din bucătăria românească şi internaţională într-un decor elegant. Pe perioada lunilor calde, vă puteţi relaxa în grădina de vară sau pe terasa acoperită încântătoare. Restaurantul este potrivit şi pentru evenimente de până la 200 de persoane.

Aveţi la dispoziţie o gamă largă de săli de conferinţe de diferite dimensiuni echipate complet, pentru evenimente private şi destinate companiilor.

Hotelul oferă parcare gratuită.

În imediata apropiere a hotelului Ramada City Center puteţi descoperi multe dintre atracţiile acestei capitale culturale a României. Vizitaţi Palatul Culturii, biserica în stil bizantin Trei Ierarhi din apropiere, Catedrala Mitropolitană, teatrul Luceafărul, precum şi diverse centre comerciale.