Hotelul Ramada Constanța by Wyndham s-a născut din dorința de a oferi o experiență la cele mai înalte standarde. Amplasat în stațiunea Mamaia, în apropierea Satului de Vacanță, la doar 5 minute de mers pe jos față de plajă, hotelul Ramada Constanța by Wyndham este o locație de 4 stele, inaugurată în anul 2017, parte a celui mai mare lanț hotelier, Wyndham Hotels & Resorts.

Recunoscut  de către clienții care ne-au trecut pragul ca un adevărat simbol al excelenței, hotelul Ramada Constanța by Wyndham poate răspunde cu succes și celor mai exigente pretenții. Fiind atât un concept de business, cât și unul de leisure, hotelul oferă facilități atât pentru cazare și masă, cât și pentru organizare de evenimente corporate sau evenimente private.

Hotelul dispune de 170 de spații de cazare utilate în stil modern și exclusivist, cu suprafețe de la 38 mp până la 120 mp, 4 săli de conferințe cu o capacitate totală de până la 415 de locuri, un restaurant cu design elegant, un bar ideal pentru socializare și un sky bar, ce impresionează prin priveliștea spectaculoasă, de neuitat, asupra lacului și Marii Negre. De asemenea, hotelul pune la dispoziție parcare proprie, subterană și exterioară, cu o capacitate de 120 de locuri, oferită în mod gratuit oaspeților noștri.