Situat în centrul stațiunii Mamaia, Hotel RIVIERA*** este cel mai înalt hotel de pe litoral având 14 etaje ridicate la numai 20 metri de plajă și o vedere panoramică deosebită asupra Mării Negre și a lacului Siutghiol. Hotelul a fost complet modernizat la interior în 2016 și realizat cu ultimele tehnici de confort, oaspeții care îi trec pragul experimentând un produs și servicii superioare standardului de trei stele.
Cu peste 520 locuri de cazare hotelul dispune de 167 camere duble standard cu vedere la mare, 56 camere duble VIP cu vedere frontal la mare și dotări superioare, 14 camere Studio VIP (incluzând o canapea extensibilă şi dotări superioare), 2 apartamente situate la etajul 14 al hotelului cu vedere frontal la mare și 3 camere tip Family Suite. Toate camerele sunt dotate cu pat matrimonial.

Camerele oferă gratuit WIFI, TV prin cablu, sistem automat de climatizare și balcon dotat cu măsuță și scaune. Băile proprii au în dotare cabine moderne de duș, uscător de păr și articole de toaletă atent selecționate. Recepția hotelului funcționează nonstop în timpul sezonului iar programul restaurantului-terasă este 07:00 – 10:00 Mic Dejun și 12:00 – 00:00 A la carte. Pentru confortul oaspeților oferim cameră de bagaje și asistență în manipularea și depozitarea acestora.

Copiii sunt întotdeauna beneveniți la Riviera și vor fi fericiți în cele 2 locuri de joacă, unul în interior cu supraveghere atentă, iar altul sub cerul liber, chiar lângă terasa hotelului. Părinții se pot bucura astfel de un prânz în familie sau de liniștea unei seri perfecte la restaurantul Sago by Cătălin Scărlătescu.

Fiind un hotel iubitor de animale de companie, permitem accesul la cazare patrupedelor de până la 20kg.