Cautare in site
x inchide

Cursuri management

Managementul este funcția organizațională care asigură desfășurarea eficientă a activităților și care urmărește obținerea nivelului maxim de rezultate prin folosirea optimă a resurselor. Activitatea de management poate avea în vedere echipe de management și/sau procese. Astfel, managementul corect aplicat, poate aduce un profit substanţial, iar persoanele implicate în acest proces de management au posibilitatea să-şi arate calităţile şi să urce treptele ierarhice, chiar până în vârful ierarhiei, managementul de vârf.

Avantajele participării la cursurile de management:
• cei mai buni lectori, formatori recunoscuți, implicați în procese decizionale, a căror expertiză este pusă la dispoziția participanților printr-o bogată cazuistică.
• cele mai bune locații de desfășurare a cursurilor.
cursurile de management sunt susținute prin logistică de cea mai bună calitate; pentru cursurile desfășurate în spațiul UE, se asigură traducere simultană.
• participantul la cursurile de management primește suport de curs în acord cu cele mai noi modificări legislative fiind un real sprijin în activitatea ce urmează a fi desfășurată.
• taxe de participare competitive din punctul de vedere al raportului calitate/preț.
• la participarea a 4 persoane din cadrul unei organizații, a 5 a persoană are gratuitate la taxa de instruire.
• dacă participantul solicită serviciile suport (cazare și masă) prin intermediul agenției noastre, Expert TOUR, oferim avantaje deosebite și însoțitorului său.

Abilitatea de a lucra cu oamenii, de a comunica cu ei, de a-i înţelege, este deosebit de importantă pentru un manager. Această calitate este necesară la orice nivel al managementului, o relaţie onestă şi bazată pe înţelegere reciprocă fiind absolut necesară între salariaţi şi conducători.

URMĂTOARELE CURSURI DE MANAGEMENT

Manager de Proiect

09.05 - 12.05 Hotel Sinaia, Sinaia
Cursul Manager de Proiect, este autorizat ANC, și se adresează celor care doresc să capete competenţe în acest sens pentru a obţine noi responsabilităţi în cadrul firmelor/instituţiilor publice. Scopul acestui curs...
DETALII

Management Resurse Umane

23.05 - 26.05 Hotel Sinaia, Sinaia
Cursul Management Resurse Umane, este autorizat ANC și  are ca obiectiv însuşirea cunoştinţelor pentru asigurarea aplicării corecte a prevederilor legale privind întocmirea contractelor de muncă, raporturile colective şi individuale de...
DETALII

Calendar cursuri

lun
mar
mie
joi
vin
sâm
Dum
l
m
m
j
v
s
d
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31
1
2
29 iul.
29/07/2020 - 02/08/2020    
0:00
Cursul Aspecte juridice de interes pentru societăți comerciale și instituții publice se adresează adresează juriştilor din instituţii publice şi societăţi comerciale responsabili cu încheierea, modificarea, [...]